WELKOM OP DE WEBSITE VAN

RECREATIEOORD HIPPIQUE

OVER ONS

Wij – de familie Middelkoop – heten u graag van harte welkom op onze woonboerderij in Westendorp.

Recreatieoord Hippique is een kleinschalige vakantie accommodatie waar het mogelijk is uw vakantie door te brengen in één van onze accommodaties. Wij beschikken over drie luxe vakantiewoningen, en een trekkershut. Bekijk hier ons gastenboek om te zien hoe andere gasten hun verblijf ervaren hebben, of deel zelf uw ervaring bij Recreatieoord Hippique. Op onze fotopagina ziet u enkele foto’s van onze gasten tijdens hun verblijf.

ACCOMMODATIES

Wat hebben wij te bieden aan accommodatie?

Het voorhuis van de woonboerderij is ingericht als het luxe en comfortabele appartement “Piaffe”. Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, magnetron, c.v., radio, schotel tv en een eigen terras. Gratis WIFI.

Vrijstaand op het erf staan de twee geschakelde vakantiewoningen “Passage” en “Pirouette”. Deze twee woningen zijn elk geschikt voor maximaal 6 personen. “Passage” en “Pirouette” zijn zeer luxe en sfeervol ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien.

Tevens is het mogelijk te overnachten in onze vierpersoons trekkershut “Travers”.

U kunt een weekend, midweek en week of uiteraard langer boeken, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen

DE OMGEVING

Welke mogelijkheden biedt de omgeving bij Recreatieoord Hippique?

“Recreatieoord Hippique” is gelegen in de Gelderse Achterhoek aan de rand van het dorp Westendorp. Een schitterende omgeving met talloze recreatieve mogelijkheden.

's avatar

Heel erg leuke accommodatie om samen met mijn zus, moeder en de paarden te verblijven. Alles is goed voor elkaar en we hebben een heerlijk weekend gehad. Echt een aanrader!

DE PAARDEN

Welke faciliteiten zijn er voor de paarden?

Door onze privé hobby, het houden van Friezen is de accommodatie bijzonder geschikt voor het meenemen van eigen paard(en). De faciliteiten voor de paarden zijn optimaal: ruime en schone stallen, weidegang, afsluitbare zadelkamer, wasplaats, buitenbak van 20×60 m. en een buitenbak van 15×25 m. Nieuw in 2011: watergat (ook geschikt voor menners) en een 20×40 springtuin met 6 hindernissen.