FACILITEITEN

De faciliteiten voor het meenemen van uw paard(en) zijn optimaal. Wij vinden het belangrijk dat ook de paarden een gevoel van “vakantie” hebben.

In de wei staan vier buitenstallen van 3×3 met een buitenluik, een voerbak en een zelfdrinker. In de schuur, welke gebouwd is in 2007, hebben we twee  binnenstallen van 2,5 x 3 met draaibare voerbak, hooiruif en zelfdrinker. Tevens een wasplaats en afsluitbare zadelkamer. Naast onze paarden zijn er nog zes stallen van 3×3 beschikbaar ook met hooiruif, zelfdrinker en draaibare voerbak. Ook hier een wasplaats met afsluitbare zadelkamer. De stallen dienen zelf door u uitgemest en opgestrooid te worden. Uiteraard zorgen wij voor een gespreid (stro)bedje bij aankomst.

Uw paard kan de gehele dag op de rond de boerderij gelegen weilanden staan. In totaal hebben we 3 hectare weiland welke verdeeld is in 11 stukken waardoor de paarden gescheiden van elkaar op de weide kunnen staan. De weides zijn paardvriendelijk afgezet met een houten hekwerk. Het is mogelijk om uw paard onder alle weersomstandigheden op de weide te zetten.

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER VOOR UW PAARD?

Er zijn twee wasplaatsen met warm en koud water, een verlichte en gedraineerde buitenbak van 20×60 m en één van 15×20 m. Voor uw waardevolle tuigage hebben wij 2 afsluitbare zadelkamers. In juni 2011 is de springtuin en een watergat op ons erf gerealiseerd!! In 2014 is het watergat aangepast!

In de directe omgeving is het mogelijk door natuurgebieden en over (onverharde) wegen prachtige buitenritten te maken. Dit is zowel onder het zadel als aangespannen mogelijk. Routes aanwezig. Ook zijn er twee bewegwijzerde routes die vanaf ons erf beginnen en eindigen!!

Op het erf bieden wij u de gelegenheid om uw trailer, vrachtwagen en menwagen te stallen. (buiten)

GEEN PAARD? OOK DAN BENT U VAN HARTE WELKOM!

We willen overigens benadrukken dat ook bezoekers zonder paard van harte welkom zijn bij Recreatieoord Hippique, ook zij kunnen vanzelfsprekend een vakantiehuis huren om te genieten van onze faciliteiten en van de prachtige rustgevende omgeving. Maar onze woonboerderij is opgezet om u in staat te stellen om met uw eigen paard op vakantie te kunnen. We bieden bed en stal: een luxe vakantiewoning voor u, voor uw paard bijvoorbeeld een dressuurbak (20×60 meter), een springbak (20×40 meter) met zes hindernissen, een waterbak en een paddock van 15×25 meter. Alles voor een optimale ruitervakantie!

SERIEUS & PROFESSIONEEL OF ALLEEN ALS HOBBY? DAT MAAKT BIJ RECREATIEOORD HIPPIQUE NIET UIT.

Want wat is er mooier dan een weekend weg met eigen paard, waarbij u nergens omkijken naar heeft? Of u zich serieus en professioneel met de paardensport bezighoudt of alleen als hobby, maakt bij Recreatieoord Hippique niets uit: we bieden paardenvakanties voor zowel de hogere dressuur van Z-ruiters als de puur recreatieve rijders. Gebruikmaken van binnenstallen of buitenstallen gaat in goed overleg. Waar uw paard niets tekortkomt dankzij onze faciliteiten, hebben we ook aan u en uw gezin gedacht: we hebben bijvoorbeeld een overzichtelijke speeltuin, een zandbak en een tafeltennistafel.

Kortom, voor een vakantie met paard bent u bij Recreatieoord Hippique aan het juiste adres! Meer informatie over onze vakantieaccommodaties is te vinden op de pagina Accommodaties.

Foto's