Camperplaatsen Recreatieoord Hippique

GPS: N51.95022,E 6.42083 N51°57'01``,E6°25'15``

Tien prachtige camperplaatsen, gelegen naast weilanden en bos, in een afwisselende omgeving waar men heerlijk kan wandelen en of fietsen. De plekken zijn deels verhard en deels op gras, en het gehele jaar geopend. Alle voorzieningen zoals water, stroom (6A), lozen vuilwatertank en chemisch toilet, en gebruik maken van het Sanitair, is bij de prijs inbegrepen. Gratis Wifi. Bij aankomst, (toegangspoort opent automatisch) rijdt u rechtdoor en meld u zich aan de linkerkant bij het woonhuis (receptie). U bent van harte welkom!!

Informatie over de camperplaatsen

Waar moet u op letten bij het gebruik van een camperplaats

  • Bij aankomst meldt u zich bij de Receptie. Bgg belt u de beheerder Gerrie Middelkoop tel. 06-38387266. Ook kan het voorkomen dat wij zelf met de camper weg zijn, wij willen u dan vriendelijk vragen of u bij het informatiepunt, (doucheruimte) een formulier in wilt vullen, en samen met het gepaste geld in een envelop te doen en vervolgens deze te deponeren in de daarvoor bestemde brievenbus.Bij de “ALL INN” camperplaats betaald u 1 prijs en dan bent u van alle gemakken voorzien, zoals stroom, water, gebruik van het sanitair, lozen van de toilet en de vuilwatertank, en gratis Wifi.
  • Op het erf aub stapvoets rijden. Plaats de camper in één van de 10 gemarkeerde vakken. Op de 1t/m4 verharde plaatsen kunt u stroom nemen van de sanizuil, u heeft hier geen munten meer voor nodig. Op de onverharde plaatsen vindt u op iedere plek het stopcontact aan de balk. Voor drinkwater gebruikt u de kraan aan de linkerkant van de sanizuil, deze is vrij te gebruiken met uw eigen slang of gieter. Het aansluitstuk svp aan de kraan laten zitten. Het korte stukje slang wat op het hek bij de sanizuil ligt is alleen om na te spoelen als u de toilet onder de klep van de sanizuil geleegd heeft.
  • Honden op eigen terrein aan de lijn, en uitlaten buiten het terrein. Afvalwater lozen boven de put naast de kleine bak, of met eigen slang in de ronde gaten van de sanizuil. Deponeer uw afval gescheiden in de containers naast de paardenstal: bio (groen) papier (blauw) plastic, drankenkartons en blik (oranje) rest (grijs) glas in krat naast de grijze container. Toegangspoort opent 24/7 automatisch vanaf beide kanten. Wifi, Hippique Gast, Wachtwoord: paarden20

Foto's