Trekkershut Travers

In het leefgedeelte staat een tafel met een zitgelegenheid voor vier personen. Ook bevindt zich hier het keukenblok met aanrecht, stromend (koud) water, koffiezetapparaat, koelkast, gaskookplaat en een complete keukeninrichting. Achter het leefgedeelte bevinden zich twee slaapkamers met in elke slaapkamer een stapelbed met dekbed en een kussen. Het linnengoed kunt u bij ons huren, of u neemt het zelf mee.

De trekkershut is voorzien van verlichting, elektra, (koud) water en een gevelkachel. Door de verwarming en de in 2018 aangebrachte dak en wandisolatie en tevens nieuwe Douglas planken, is het mogelijk ook in het voor- en naseizoen aangenaam te verblijven in de trekkershut.

Aan de voorzijde van de trekkershut staat op het terras een picknicktafel.

Op het erf is t.b.v. de trekkershut een algemene ruimte met sanitaire voorzieningen, zoals twee douches, twee wastafels, twee wc’s en een wasmachine en een droger. Deze ruimte is verwarmd. Het gebruik van de douches is kosteloos en het gebruik van de droger en de wasmachine is mogelijk tegen extra betaling.

Net zoals het appartement en de vakantiewoningen kunt u de trekkershut ook voor een weekend / midweek of een week huren, een meervoud hiervan is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn twee honden toegestaan (mits aangelijnd).

De trekkershut “Travers” is voor u een leuke en budgetvriendelijke overnachtingsmogelijkheid. Door haar doelmatige inrichting is deze geschikt voor jong en oud, voor gezinnen en een groepje vrienden of vriendinnen maar natuurlijk ook fantastisch voor u en uw kinderen. Het grote voordeel is dat u voor lage kosten een schone en luxe accommodatie heeft zonder dat u een tent, slaapmatjes of een kooktoestel mee hoeft te nemen.

De trekkershut is geschikt voor vakantiegangers die op doorreis zijn of voor een kort of lang verblijf. Op doorreis bijvoorbeeld met de fiets (Landelijke Fietsroutes – LF-routes), wandelend (Langeafstandswandelroutes – LAW) of natuurlijk met het paard bereden of aangespannen. Ook voor uw paard bieden wij u een goed onderkomen.

Meer informatie over de huurprijzen kunt u vinden onder

Beschikbaarheid

bezet

Deze accommodatie boeken

Controleer prijs en beschikbaarheid voor Trekkershut Travers

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken...

×
Accommodation 1

Vul uw gegevens in

Loading summary...

 

Algemene voorwaarden

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Momentje....

 

Bekijk ook

APPARTEMENT PIAFFE

Appartement Piaffe bevindt zich in het voorhuis van de boerderij. Het gezellige appartement beschikt over een eigen ingang en is geschikt voor een luxe vakantie voor maximaal vier personen.

VAKANTIEWONING PASSAGE

Vakantiewoning Passage is onze geschakelde vakantiewoning. De woning biedt veel privacy en heeft een eigen ingang. De woning is geschikt voor een luxe vakantie met maximaal zes personen.

Vakantiewoning Pirouette

Vakantiewoning Pirouette is onze geschakelde vakantiewoning. De woning biedt veel privacy en heeft een eigen ingang. De woning is geschikt voor een luxe vakantie met maximaal zes personen.